Puma


Langt de fleste kan erklære sig enige i, at der ikke er meget, der er værre end dårlige sokker. Hvis de ikke sidder godt om foden eller kvaliteten er dårlig, er de ikke rare at have på. Derfor bør man bestemt ikke gå på kompromis med sit valg af sokker.

Er du en af dem, der ikke ønsker at gå på kompromis med dit valg af sokker? I så fald bør der ikke herske tvivl om, at Puma sokker er det helt rette valg. Deres Puma sokker herre kan nemlig ikke blot bryste sig af en høj kvalitet, men også af en fremragende pasform.

 

Puma laver sokker til ethvert formål

Uanset hvad du skal bruge dine nye sokker til, kan du finde dem hos Puma. Det tyske brand, der har været på markedet siden 1924, laver nemlig sokker til ethvert formål. Derfor kan du f.eks. finde lækre Puma ankel sokker, der egner sig til både hverdag og sport.

Du kan dog også finde deciderede sportssokker, som ikke gør sig særlig godt til hverdag, men til gengæld er rigtig gode til sport. Fælles for alle sokker fra det kendte brand er, at de fås i et hav af størrelser – og det gælder naturligvis også store størrelser.

 

XLtøj har et stort udvalg af Puma-sokker

Hvis du ønsker at købe nye sokker fra Puma, er du havnet det rette sted. Her hos XLtøj har vi nemlig et stort udvalg af deres sokker, hvorfor vores udvalg indeholder noget for de fleste – uanset om du vil købe Puma sokker sort eller en pakke med Puma quarter sokker.

Alle vores sokker fås i store størrelser, hvorfor du ikke skal være bekymret for, om vi har din størrelse. Sokkerne fra Puma kan nemlig fås helt op til str. 47-49, hvorfor det er de færreste, der ikke kan finde Puma-sokker, de kan passe.

 
 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Så går du ikke glip af noget.

XL TØJ /v Jesper Skovhus

Ellehaven 4B

5900 Rudkøbing

Danmark

 

Telefon: 6590 1412

Mail: [email protected]

Åbningstider

Mandag 10:00 - 14:00
Tirsdag    10:00 - 14:00
Onsdag 10:00 - 14:00
Torsdag 10:00 - 14:00
Fredag 10:00 - 14:00
Lørdag 10:00 - 14:00
Søndag Lukket

Det med småt


 

Du kan betale med

 

Din garanti

Køberbeskyttelse  
En gennemskuelig handel  
Løbende kontrol  

 


  Sortiment
  Navigation