Nordal


Nordal er et dansk brand med en historie, der strækker sig helt tilbage til 1967. Her begyndte Niels Nordal nemlig at lave tøj for sig selv. Inden da havde han haft sin gang hos Brd. Andersens Konfektionsfabrik, der var en stor, dansk konfektionsfabrik.

Niels Nordal havde gennem sit arbejde hos Brd. Andersens Konfektionsfabrik lært en masse om materialer, processer og tøjbranchen. Denne viden valgte han at bruge til at skabe sit eget brand, som stadig lever i bedste velgående i dag.

 

Stilrent tøj til den store mand

Nordal har et klart fokus på at skabe stilrent tøj. I modsætning til en række af andre brands, har de dog ikke glemt de store mænd. Derfor er det muligt at købe deres habitter, blazere, bukser mv. i store størrelser. Derfor kan du også blive klædt stilrent på, selvom du har brug for store størrelser.

Hvis du er på jagt efter et jakkesæt eller en habit, du kan bruge til et bryllup, en konfirmation eller blot den daglige gang på kontoret, er du havnet det rette sted. Hos danske Nordal har de nemlig et stort fokus på at skabe stilrent tøj, der egner sig til brug i ethvert henseende.

 

Find stort udvalg af Nordal-tøj hos XLtøj

Leder du efter Nordal tøj, er du landet det rette sted. Her hos XLtøj har vi nemlig et stort udvalg af tøj fra det dansk brand, hvilket tæller både blazere, jakkesæt, bukser mv. Desuden har vi fokus på store størrelser, hvilket sikrer, at vi naturligvis også har en størrelse, der er passende for dig.

Blandt udvalget her på siden, kan du f.eks. finde bukser, ser strækker sig fra str. 28 til str. 40. Du kan også finde blazere, der strækker sig fra str. 30 til str. 40. Derfor er der ingen grund til at være bekymret for, om du finder noget, du kan passe.

 
 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Så går du ikke glip af noget.

XL TØJ /v Jesper Skovhus

Ellehaven 4B

5900 Rudkøbing

Danmark

 

Telefon: 6590 1412

Mail: [email protected]

Åbningstider

Mandag 10:00 - 14:00
Tirsdag    10:00 - 14:00
Onsdag 10:00 - 14:00
Torsdag 10:00 - 14:00
Fredag 10:00 - 14:00
Lørdag 10:00 - 14:00
Søndag Lukket

Det med småt


 

Du kan betale med

 

Din garanti

Køberbeskyttelse  
En gennemskuelig handel  
Løbende kontrol  

 


  Sortiment
  Navigation