HJ Hall


Det er ikke mange brands, der har valgt at specialisere sig i at lave sokker. Et af de brands, der har valgt at gøre dette, er britiske HJ Hall. Familien Hall har lavet sokker i Leicestershire i England siden 1882, og har siden da arbejdet med at dygtiggøre sig på dette område.

Den lange levetid er sikret af både erfaring, passion og innovation. I dag er HJ Hall en del af Pantherella International Group, hvilket har ført til, at de kan bryste sig af at være den største producent af sokker i hele Storbritannien.

 

HJ Hall laver sokker til enhver

Vil du have nye sokker, skal du ikke frygte for, om HJ Hall har noget, der falder i din smag. Deres udvalg er nemlig ikke blot stort, men byder også på en særlig diversitet. Det sikrer, at det byder på noget alle og enhver, uanset hvad man har af krav og ønsker.

Blandt andet byder deres udvalg på sokker, der er lavet særligt til diabetikere. Dertil laver de også sokker og strømper i en lang række materialer. Er du f.eks. typen, der foretrækker sokker i merinould, er der rig mulighed for at finde dette blandt udvalget.

 

Find mange sokker fra HJ Hall hos XLtøj

Der skal ikke være nogen tvivl om, at du er landet det helt rette sted, hvis du har i sinde at købe dig en række nye strømper eller sokker fra HJ Hall. Her hos XLtøj kan vi nemlig bryste os af at have et stort udvalg fra det britiske brand.

De mange strømper og sokker kan selvfølgelig fås i en lang række størrelser. Flere af dem kan endda fås i str. 48-50, hvorfor du ikke skal være bekymret for, om du kan finde noget, du kan passe. Ligeledes kan du også vide dig sikker på, at prisen er på et niveau, hvor alle kan være med.

 
 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Så går du ikke glip af noget.

XL TØJ /v Jesper Skovhus

Ellehaven 4B

5900 Rudkøbing

Danmark

 

Telefon: 6590 1412

Mail: [email protected]

Åbningstider

Mandag 10:00 - 14:00
Tirsdag    10:00 - 14:00
Onsdag 10:00 - 14:00
Torsdag 10:00 - 14:00
Fredag 10:00 - 14:00
Lørdag 10:00 - 14:00
Søndag Lukket

Det med småt


 

Du kan betale med

 

Din garanti

Køberbeskyttelse  
En gennemskuelig handel  
Løbende kontrol  

 


  Sortiment
  Navigation