Engel


Når du går på arbejde, skal påklædningen være i orden. Det gør sig gældende, uanset om du arbejder på et kontor, på et lager eller som håndværker. Hvis du har brug for decideret arbejdstøj, er det oplagt at købe arbejdstøj fra det danske brand F. Engel.

I mange år har det danske brand, der har hjemme i Haderslev i Sønderjylland, skabt arbejdstøj til ethvert behov. Vil du være sikker på, at du ikke går på kompromis, når du køber arbejdstøj, skal der derfor ikke herske tvivl om, at F Engel arbejdstøj, er det rette valg.

 

Laver også arbejdstøj i store størrelser

Hos F. Engel har de sørget for, at alle kan bruges deres arbejdstøj. De har nemlig valgt også at lave deres Engel arbejdstøj i store størrelser. Det vil sige, at du ikke skal være bekymret for, om du kan finde FE Engel arbejdstøj, du kan passe.

Når du køber arbejdstøj Engel, kan du desuden vide dig sikker på, at det er tøj, du kan have glæde af i mange år. Uanset om der er tale om et par Engel arbejdstøj bukser, en overall eller noget tredje, er kvaliteten nemlig i top. Det sikrer, at det har en slidstyrke, der gør, at de kan bruges i mange år.

 

Stort udvalg af arbejdstøj fra F. Engel

Hvis du er på jagt efter nyt arbejdstøj fra F. Engel i store størrelser, er du landet det rette sted. Her hos XLtøj har vi nemlig et stort udvalg af arbejdstøj fra det danske brand, som vi forhandler i store størrelser. Derfor har vi selvfølgelig også noget i lige netop din størrelse.

Derfor kan du selvfølgelig vide dig sikker på, at vi her hos XLtøj kan klæde dig godt på til enhver lejlighed. Det gør sig gældende, uanset om du skal bruge arbejdstøj fra F. Engel eller et nydeligt jakkesæt.

 
 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Så går du ikke glip af noget.

XL TØJ /v Jesper Skovhus

Ellehaven 4B

5900 Rudkøbing

Danmark

 

Telefon: 6590 1412

Mail: [email protected]

Åbningstider

Mandag 10:00 - 14:00
Tirsdag    10:00 - 14:00
Onsdag 10:00 - 14:00
Torsdag 10:00 - 14:00
Fredag 10:00 - 14:00
Lørdag 10:00 - 14:00
Søndag Lukket

Det med småt


 

Du kan betale med

 

Din garanti

Køberbeskyttelse  
En gennemskuelig handel  
Løbende kontrol  

 


  Sortiment
  Navigation