Brühl


Brühl har været på markedet siden 1923, og har siden da været garant for både kvalitetshåndværk og maksimal komfort. Hos Brühl har de valgt at specialisere sig i at lave bukser til mænd, hvilket har medført, at de i dag kan bryste sig af at være blandt de bedste til dette.

Køber du et par Brühl herrebukser, kan du vide dig sikker på, at du får et par bukser, der er lavet med et klart fokus på komfort og funktion. Samtidig formår de også at skabe bukser, der har et look, der gør, at de kan bruges til det meste – og at de falder i de flestes smag.

 

Kvalitetsrigtige og slidstærke bukser til mænd

Det tyske brand har et særligt fokus på at skabe produkter, der egner sig til hverdag. Hvis du køber et par Brühl bukser, skal du derfor ikke være bekymret for, om du får dem brugt. Hertil bryster de sig også at være yderst holdbare, hvorfor du roligt kan bruge dem til lidt af hvert.

Når du køber materialer til deres bukser, sker det med et fokus på ikke at gå på kompromis med kvaliteten. Til trods for, at du får et par jeans, der kan følge dig i mange år, når du køber et par Brühl jeans, kan de faktisk købes til særdeles fornuftige priser.

 

Køb bukser til store mænd fra Brühl her

Hvis du leder efter en Brühl bukser forhandler, er du landet på den rette side. Her hos XLtøj har vi nemlig et stort udvalg af bukser fra den tyske producent. Derfor har vi selvfølgelig også noget, der falder i din smag.

Størrelsesmæssigt har vi naturligvis også noget, der passer til dig, da bukserne fra Brühl kan fås i mange store størrelser. Der er flere af modellerne, der går helt op til str. 56. Derfor har vi bestemt også noget, du kan passe.

 
 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Så går du ikke glip af noget.

XL TØJ /v Jesper Skovhus

Ellehaven 4B

5900 Rudkøbing

Danmark

 

Telefon: 6590 1412

Mail: [email protected]

Åbningstider

Mandag 10:00 - 14:00
Tirsdag    10:00 - 14:00
Onsdag 10:00 - 14:00
Torsdag 10:00 - 14:00
Fredag 10:00 - 14:00
Lørdag 10:00 - 14:00
Søndag Lukket

Det med småt


 

Du kan betale med

 

Din garanti

Køberbeskyttelse  
En gennemskuelig handel  
Løbende kontrol  

 


  Sortiment
  Navigation