Bosswik


Bosswik er et dansk brand, der ikke blot designer, men også fremstiller sine produkter i Danmark. Det danske brand er især kendt for sine bælter, som bliver lavet med nøje udvalgte læderkvaliteter. Hertil er deres spænder altid specifikt designet til det enkelte bælte.

Deres arbejder består af en kombination af klassisk håndarbejde og mere moderne produktionsmetoder, som er det, der ender med at blive til de populære Bosswik bælter. Det er også med til at garantere, at ethvert Bosswik bælte vil byde på en kvalitet, der er helt i top.

 

Går ikke på kompromis med kvaliteten

Stort set alle deres bælter, bliver produceret af dem selv i Danmark. Hertil bliver der gjort brug af hele huder fra europæiske garverier, som de selv skærer til, syer og monterer, så det i sidste ende bliver til en Bosswik livrem eller en af de andre lædervarer, som de er kendt for.

Foruden at gøre brug af så meget af læderet som muligt, vægter de det også højt, at de ikke gør brug af unødig plast. Dertil går de også op i at fremme bæredygtig skovdrift. Det er noget, der blandt andet kommer til udtryk i den emballage, som produktet bliver leveret i.

 

Bælter og seler til store mænd fra Bosswik

Bosswik står bag en lang række bælter, hvilket bl.a. omfatter et udvalg af både clickbælter, vendbare bælter, elastikbælter og de helt klassiske herrebælter. Derfor skal du ikke være i tvivl om, at du kan finde et bælte fra Bosswick Shop, som passer godt til din smag.

Hvis du er typen, der ikke er vild med at gå med bælte, er der dog også andre muligheder hos Bosswick. De har nemlig også et udvalg af seler, som du kan bruge i stedet. Her hos XLtøj har vi både taget bælter og seler i sortiment, hvorfor vi selvfølgelig også har noget for dig.

 
 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Så går du ikke glip af noget.

XL TØJ /v Jesper Skovhus

Ellehaven 4B

5900 Rudkøbing

Danmark

 

Telefon: 6590 1412

Mail: [email protected]

Åbningstider

Mandag 10:00 - 14:00
Tirsdag    10:00 - 14:00
Onsdag 10:00 - 14:00
Torsdag 10:00 - 14:00
Fredag 10:00 - 14:00
Lørdag 10:00 - 14:00
Søndag Lukket

Det med småt


 

Du kan betale med

 

Din garanti

Køberbeskyttelse  
En gennemskuelig handel  
Løbende kontrol  

 


  Sortiment
  Navigation