House of Cavani


House of Cavani er et britisk brand med et særligt fokus på formelt og moderne herretøj. Hvis du skal bruge et jakkesæt til en særlig lejlighed eller har et job, der kræver, at du går formelt klædt, er House of Cavani et brand for dig.

Deres sortiment byder også på en række stilrene basisvarer, men det er ikke det, der er deres fokus. Deres fokus er på skjorter og jakkesæt. Hvis du er på jagt efter et elegant og stilrent jakkesæt i en stor størrelse, er det derfor oplagt at se på udvalget fra House of Cavani.

 

Skaber jakkesæt til enhver lejlighed

House of Cavani står bag et stort udvalg af jakkesæt, der kan fås i store størrelser. Deres jakkesæt skabes, ved at kombinere klassiske træk med moderne tendenser, hvorfor du er garanteret at få et sæt, der vil få dig til at skille dig ud i ethvert lokale, du træder ind i.

Jakkesæt fra House of Cavani består enten af to eller tre lag, og kan fås i et hav af stilarter, farver og materialer, som passer til enhver anledning. Derfor skal du ikke være bekymret for, om du kan finde et jakkesæt, som lever op til de tanker, du har gjort dig.

 

Stort udvalg af tøj fra House of Cavani

Hos XLtøj mener vi, at store og høje mænd også skal have mulighed for at klæde sig pænt og formelt, uden at det skal koste en formue. Det er netop derfor, at vi har valgt at tage House of Cavani i sortiment.

Hvis du er på jagt efter en lækker skjorte, et nyt jakkesæt eller en habitjakke, er du havnet det helt rette sted. Det hele kan du nemlig finde et stort udvalg af her på siden. Derfor kan du selvfølgelig også finde frem til noget, der falder i netop din smag.

 
 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Så går du ikke glip af noget.

XL TØJ /v Jesper Skovhus

Ellehaven 4B

5900 Rudkøbing

Danmark

 

Telefon: 6590 1412

Mail: [email protected]

Åbningstider

Mandag 10:00 - 14:00
Tirsdag    10:00 - 14:00
Onsdag 10:00 - 14:00
Torsdag 10:00 - 14:00
Fredag 10:00 - 14:00
Lørdag 10:00 - 14:00
Søndag Lukket

Det med småt


 

Du kan betale med

 

Din garanti

Køberbeskyttelse  
En gennemskuelig handel  
Løbende kontrol  

 


  Sortiment
  Navigation