Super Ego


Super Ego er et anerkendt brand, der har særligt stor erfaring med at lave tøj i store størrelser. Deres kollektioner består dog ikke blot af tøj i store størrelser. Du kan nemlig også vide dig sikker på, at det er smart og moderne, da de altid har en funger på pulsen.

Hvad enten du ifører dig et par Super Ego jeans eller en af de lækre Super Ego t shirts, er du derfor garanteret et moderigtigt look. Det er naturligvis en af de klare årsager, som har været med til at gøre Super Ego tøj til et populært valg hos store mænd og drenge.

 

Laver moderigtigt tøj i mange størrelser

Du skal ikke være bekymret for, om du kan finde tøj fra Super Ego, du kan passe. De laver nemlig tøj i mange størrelser, hvoraf de fleste af dem bliver betragtet som store størrelser. Køber du f.eks. et par Super Ego bukser, går størrelserne som regel fra str. 40 til str. 54.

Er det derimod en overdel, du er på jagt efter, går størrelserne op til 6XL. Det vidner om, at deres sortiment indeholder noget for det fleste, når det kommer til størrelserne. Og heldigvis gør det samme sig gældende i forhold til udseendet.

 

Stort udvalg af Super Ego-tøj hos XLtøj

Hvis du har et ønske om at købe tøj fra Super Ego, er du landet det helt rette sted. Her hos XLtøj har vi nemlig et stort udvalg af alskens tøj fra det anerkendte brand, hvilket omfatter både t-shirts, tanktops, jeans mv.

Uanset hvad du leder efter, er du derfor sikret at kunne finde noget blandt vores udvalg, der lever op til dette. Hos XLtøj sætter vi desuden en dyd i at forhandle vores produkter til fornuftige priser – og det gælder naturligvis også tøjet fra Super Ego.

 
 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Så går du ikke glip af noget.

XL TØJ /v Jesper Skovhus

Ellehaven 4B

5900 Rudkøbing

Danmark

 

Telefon: 6590 1412

Mail: [email protected]

Åbningstider

Mandag 10:00 - 17:00
Tirsdag    10:00 - 14:00
Onsdag 10:00 - 14:00
Torsdag 10:00 - 14:00
Fredag 10:00 - 14:00
Lørdag 10:00 - 14:00
Søndag Lukket

Det med småt


 

Du kan betale med

 

Din garanti

Køberbeskyttelse  
En gennemskuelig handel  
Løbende kontrol  

 


  Sortiment
  Navigation