Rawcraft


Som navnet også antyder, er Rawcraft et brand for dig, der godt kan lide det rå look. Det er tøj for dig, der mener, at det hele ikke behøver at være så minimalistisk og elegant. Derfor er det naturligvis også tøj, der primært egner sig til brug i dagligdagen.

Er du typen, der ikke kan lide at klæde dig for fint, hvis du blot skal på arbejde, en tur til bageren eller noget tredje, kan Rawcraft meget vel vise sig at være et brand for dig. Det er nemlig tøj til mænd, som godt kan lide et råt og upoleret look, der bliver udviklet hos Rawcraft.

 

Tøj i mange store størrelser fra Rawcraft

Har du brug for tøj i store størrelser, er XLtøj det rette stede at handle. Her hos os har vi nemlig et stort udvalg af tøj i store størrelser til mænd. Skal dit tøj gerne havet et råt, men også pænt look, kan det ikke udelukkes, at det er blandt Rawcraft-udvalget, du finder det.

Brandet er kendt for flere ting, men det er dog især deres Rawcraft jeans, der har skabt et navn for dem. Der er nemlig tale om jeans, der har et rigtig lækkert stretch, så de er behagelig at have på. Samtidig har de et råt og nærmest slidt look, der tiltaler mange.

 

Stort udvalg af tøj fra Rawcraft

Er du gået på jagt efter tøj fra Rawcraft, skal der ikke være nogen tvivl om, at du er landet det rette sted. Her hos XLtøj har vi nemlig et stort udvalg af tøj fra det kendte brand, hvorfor der – med garanti – også vil være noget af det, der falder i netop din smag.

Hertil er det naturligvis også værd at nævne, at vores udvalg indeholder tøj fra Rawcraft, der strækker sig fra str. 2XL til str. 6XL samt fra str. 42 til str. 54.

 
 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Så går du ikke glip af noget.

XL TØJ /v Jesper Skovhus

Ellehaven 4B

5900 Rudkøbing

Danmark

 

Telefon: 6590 1412

Mail: [email protected]

Åbningstider

Mandag 10:00 - 14:00
Tirsdag    10:00 - 14:00
Onsdag 10:00 - 14:00
Torsdag 10:00 - 14:00
Fredag 10:00 - 14:00
Lørdag 10:00 - 14:00
Søndag Lukket

Det med småt


 

Du kan betale med

 

Din garanti

Køberbeskyttelse  
En gennemskuelig handel  
Løbende kontrol  

 


  Sortiment
  Navigation