Louie James


Man finder kun ganske få brands, der er skabt med henblik på at udvikle og fremstillet tøj til store mænd. Et af de brands, der dog kan bryste sig af dette, er amerikanske Louie James. Alle deres kollektioner er nemlig lavet med et særligt fokus på store mænd.

At det er tøj, der er lavet specifikt til store mænd, og ikke blot tøj, der er blevet lavet i store størrelse, er noget, der tydeligt kan mærkes. De formår nemlig at skabe en helt særlig pasform, der gør, at de kan bryste sig af at stå bag tøj, der er særligt behageligt.

 

Tøj til både hverdag og fest

Når du kaster et blik på udvalget fra Louie James, er det ikke svært at se, at det byder på lidt af hvert. Det skyldes, at det er et brand, der har et stort fokus på at skabe tøj til både hverdag og fest. Derfor kan du også vide dig sikker på, at du kan finde, hvad du søger blandt udvalget.

Ganske vist adskiller deres sortiment sig fra hinanden på flere punkter, men én ting har alt deres tøj dog til fælles: det har en fortrinlig pasform og komfort. Hertil er Louie James også et brand, der designer tøj med et fokus på stilrenhed.

 

Stort udvalg af tøj fra Louie James

Hos XLtøj har vi et stort udvalg af tøj fra Louie James. Derfor kan du naturligvis også finde noget, der falder i din smag – og som passer til, hvad du har i sinde at bruge det til. Det gælder, uanset om du skal bruge nyt tøj til hverdag eller til fest.

Desuden kan deres tøj fås i mange store størrelser, da det meste af det kan fås i str. 2XL til str. 8XL. Derfor kan du naturligvis også finde noget, du kan passe.

 
 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Så går du ikke glip af noget.

XL TØJ /v Jesper Skovhus

Ellehaven 4B

5900 Rudkøbing

Danmark

 

Telefon: 6590 1412

Mail: [email protected]

Åbningstider

Mandag 10:00 - 14:00
Tirsdag    10:00 - 14:00
Onsdag 10:00 - 14:00
Torsdag 10:00 - 14:00
Fredag 10:00 - 14:00
Lørdag 10:00 - 14:00
Søndag Lukket

Det med småt


 

Du kan betale med

 

Din garanti

Køberbeskyttelse  
En gennemskuelig handel  
Løbende kontrol  

 


  Sortiment
  Navigation