Kangol


Kangol er ikke just et nyt brand. Derimod er det et brand, der har været på markedet i rigtig mange år. Faktisk startede de deres forretning helt tilbage i 1918, hvorfor de har været på markedet i mere end 100 år. Derfor er det også et brand, som rigtig mange kender.

På trods af, at de især er kendt for deres kasketter og hatte, byder deres udvalg også på meget andet. I dag står de nemlig også bag et stort udvalg af Kangol tøj. Og fælles for dette tøj er, at det også kan fås i store størrelser.

 

Lækkert og sporty tøj til hverdag

Er du på jagt efter nyt tøj, der egner sig til brug i hverdagen, er Kangol et rigtig godt bud. De har nemlig et stort fokus på at skabe både sporty og moderne tøj i store størrelser. Derfor er det også et brand, der har noget at byde på for langt de fleste mænd.

Hvad enten du kaster dit blik på en Kangol jakke eller et par Kangol bukser, er du sikret, at det vil have et sporty look. Det samme gør sig naturligvis gældende, hvis det i stedet er en Kangol trøje, du vælger at tage et nærmere kig på.

 

Find et stort udvalg af Kangol-tøj hos XLtøj

Hvis du leder efter tøj fra Kangol, er du havnet det helt rette sted. Her hos XLtøj har vi nemlig et stort udvalg af tøj fra det kendte brand. Det medfører, at vi med garanti også har noget i din smag – og noget i din størrelse, da vi hos XLtøj kun forhandler tøj i store størrelser.

Tøjet fra Kangol fås i mange forskellige størrelser, hvorfor du f.eks. kan købe t-shirts, der strækker sig fra str. 2XL til str. 6XL. Ligeledes kan du finde bukser, der går fra str. 42 til str. 54.

 
 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Så går du ikke glip af noget.

XL TØJ /v Jesper Skovhus

Ellehaven 4B

5900 Rudkøbing

Danmark

 

Telefon: 6590 1412

Mail: [email protected]

Åbningstider

Mandag 10:00 - 14:00
Tirsdag    10:00 - 14:00
Onsdag 10:00 - 14:00
Torsdag 10:00 - 14:00
Fredag 10:00 - 14:00
Lørdag 10:00 - 14:00
Søndag Lukket

Det med småt


 

Du kan betale med

 

Din garanti

Køberbeskyttelse  
En gennemskuelig handel  
Løbende kontrol  

 


  Sortiment
  Navigation