Finesmekker


Finesmekker er et dansk brand, der ejes og fremstilles af Roberto Jeans A/S. Det er et brand, der er skabt med afsæt i den store erfaring, som Roberto Jeans har skabt sig gennem årene. Det danske brand har nemlig været på markedet siden 1988.

I og med, at Finesmekker er et brand, der hører under Roberto Jeans, deler de naturligvis værdier. To af de værdier, der har ført til, at deres brands er blevet populære, er deres høje kvalitet og fornuftige priser. Og det er naturligvis noget, de holder fast ved den dag i dag.

 

Finesmekker laver tøj til den moderne mand

Hos Finesmekker mener de ikke, at store og høje mænd skal snydes for at kunne gå i moderigtigt tøj. Du kan derfor vide dig sikker på, at hvad enten du køber et par Finesmekker jeans eller en Finesmekker skjorte, så er tøjet blevet designet i overensstemmelse med seneste mode.

Det danske brand er dog ikke blot kendt for sin høje kvalitet og store fokus på de seneste tendenser. Både Finesmekker bukser og Finesmekker shorts er nemlig også kendt for at have en fortrinlig pasform og stretch, der gør, at de altid er behagelige at have på.

 

Find et stort udvalg af tøj fra Finesmekker her

Er du gået på jagt efter tøj fra Finesmekker, er du landet det helt rette sted. Her på siden kan du nemlig finde et stort udvalg af tøj fra det danske brand. Uanset om du leder efter nye shorts, en lækker skjorte eller noget tredje, så finder du det her hos XLtøj.

Hertil kan du være sikker på, at du kan finde noget i din størrelse. Skal du f.eks. købe en klassisk polo, kan den fås fra str. 2XL op til 5XL. Køber du nye shorts, kan du vælge mellem shorts fra str. 40 til str. 52.

 
 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Så går du ikke glip af noget.

XL TØJ /v Jesper Skovhus

Ellehaven 4B

5900 Rudkøbing

Danmark

 

Telefon: 6590 1412

Mail: [email protected]

Åbningstider

Mandag 10:00 - 14:00
Tirsdag    10:00 - 14:00
Onsdag 10:00 - 14:00
Torsdag 10:00 - 14:00
Fredag 10:00 - 14:00
Lørdag 10:00 - 14:00
Søndag Lukket

Det med småt


 

Du kan betale med

 

Din garanti

Køberbeskyttelse  
En gennemskuelig handel  
Løbende kontrol  

 


  Sortiment
  Navigation