Crosshatch


Crosshatch er et britisk brand, hvis tøj er råt og fuld af karakter. Det er ikke noget for alle, men er du til det rå og upolerede look, er det lige noget for dig. Siden den spæde start i 2000, har Crosshatch udviklet sig til at være et af Storbritanniens førende streetstyle-mærker.

Brandet fik sin start for mere end 20 år siden, hvor der primært var fokus på denim og t-shirts, som skilte sig ud fra mængden, da de var designet med illustrativ grafik og en dristig brug af farve. Og det er noget, det britiske brand fortsat holder fast i.

 

Har et særligt fokus på tøj i store størrelser

Crosshatch er ikke startet med et særligt fokus på at lave tøj i store størrelser. Til trods for det, er det noget, der med tiden er kommet et større fokus på. Derfor kan stort set alle deres kollektioner fås i store størrelser, så store og høje mænd også kan være med.

Føler du, at du i lang tid har ledt efter et brand, der laver tøj til store mænd, som ikke er poleret og stilrent, så har du fundet det. Køber du f.eks. en Crosshatch t shirt, vil du få en t-shirt, der byder et råt og sporty look, der naturligvis deler vandene.

 

Find dit tøj fra Crosshatch hos XLtøj

Hvis du har et ønske om at købe nyt tøj fra Crosshatch, så skal der ikke være nogen tvivl om, at du er landet på den helt rette side. Her hos XLtøj har vi nemlig et stort udvalg af tøj fra det britiske brand, hvorfor vi naturligvis også har noget for dig.

Hertil skal det også nævnes, at du naturligvis også kan være sikker på, at vi har noget i din størrelse. Tøjet fra Crosshatch strækker sig nemlig fra str. 2XL op til str. 6XL.

 
 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Så går du ikke glip af noget.

XL TØJ /v Jesper Skovhus

Ellehaven 4B

5900 Rudkøbing

Danmark

 

Telefon: 6590 1412

Mail: [email protected]

Åbningstider

Mandag 10:00 - 14:00
Tirsdag    10:00 - 14:00
Onsdag 10:00 - 14:00
Torsdag 10:00 - 14:00
Fredag 10:00 - 14:00
Lørdag 10:00 - 14:00
Søndag Lukket

Det med småt


 

Du kan betale med

 

Din garanti

Køberbeskyttelse  
En gennemskuelig handel  
Løbende kontrol  

 


  Sortiment
  Navigation