Casa Moda


Casa Moda er et tysk brand, der er en del af den både store og kendte tekstilkoncern Heinrich Katt, der blev grundlagt for ca. 100 år siden. Det er en traditionsrig producent, der formår at følge med tiden, men også at holde fast i, hvad der har gjort dem til, hvad de er.

Den tyske koncern fik sin start i de glade 1920'ere, hvor de skabte elegante og strygelette skjorter til mænd. I dag har de langt mere end dette i deres sortiment, men det er dog stadig deres Casa Moda skjorter, som de er særligt kendt for.

 

Moderne og komfortabelt tøj til den store mand

Når du køber tøj fra Casa Moda, er du sikker på, at du får en god bevægelsesfrihed. Dette er naturligvis noget, der er aktuelt, uanset om du køber en Casa Moda t-shirt, skjorte eller polo. Fælles for disse er, at de kan fås med den velkendte Casa Moda Comfort Fit.

Hvad enten du vil købe en lækker fritidsskjorte eller en klassisk, strygefri skjorte, så er Cada Moda det rette valg. Det samme er dog gældende, hvis du vil have en moderne og komfortabel polo. Her er det nemlig oplagt, at du vælger at købe en Casa Moda polo.

 

Bredt udvalg af tøj fra Casa Moda

Hvis du har planer om at købe nyt tøj fra Casa Moda, så er du landet det helt rette sted. Her hos XLtøj har vi nemlig et stort udvalg af tøj fra det tyske brand. Derfor kan du naturligvis også vide dig sikker på, at vi har noget, som falder i din smag.

I forhold til størrelsen kan du også være sikker på, at vi har noget, der passer. Tøjet fra tyske Casa Moda kan nemlig fås i størrelser, der strækker sig fra str. 2XL og helt op til str. 7XL.

 
 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Så går du ikke glip af noget.

XL TØJ /v Jesper Skovhus

Ellehaven 4B

5900 Rudkøbing

Danmark

 

Telefon: 6590 1412

Mail: [email protected]

Åbningstider

Mandag 10:00 - 14:00
Tirsdag    10:00 - 14:00
Onsdag 10:00 - 14:00
Torsdag 10:00 - 14:00
Fredag 10:00 - 14:00
Lørdag 10:00 - 14:00
Søndag Lukket

Det med småt


 

Du kan betale med

 

Din garanti

Køberbeskyttelse  
En gennemskuelig handel  
Løbende kontrol  

 


  Sortiment
  Navigation