Carabou


Carabou Menswear er et britisk brand, der har været på markedet siden 1978, hvor det blev stiftet i Manchester. Siden da er det gået stærkt, og i dag har det britiske brand formået at skabe sig et fantastisk ry, som bestemt også er nået til Danmark.

Brandet er desuden en familievirksomhed, der nu bliver drevet videre af anden generation af familien. Det sikrer, at det bliver drevet med de samme værdier, som da virksomheden blev stiftet. Og det bærer deres kollektioner naturligvis også en vis præg af.

 

Er særligt kendt for sin fremragende kvalitet

Der er flere ting, der har været med til at gøre Carabou til et kendt brand - og ikke blot i England, men i store dele af Europa. De er dog i høj grad kendt for deres høje kvalitet, da de sætter en dyd i at indkøbe de bedst mulige materialer til produktionen af deres tøj.

Hvis du er typen, der ikke er villig til at gå på kompromis med kvaliteten på dit tøj, er det værd at tage et nærmere kig på det store udvalg af tøj fra Carabou. Her kan du nemlig vide dig sikker på, at du får tøj, der kan bryste sig af en fremragende kvalitet til en god pris.

 

Find et stort udvalg af tøj fra Carabou her

Hos XLtøj består vores udvalg af en lang række brands. Et af de brands, vi er meget stolte af at have i sortiment, er britiske Carabou. Derfor kan du naturligvis også finde et stort udvalg af tøj fra brandet, hvilket medfører, at du kan finde noget, der falder i din smag.

Når det kommer til størrelserne, er der heller ikke noget at være bekymret for, da du f.eks. kan købe jakker, der strækker sig fra str. 2XL op til str. 4XL, mens du kan finde bukser, der går helt op til str. 60.

 
 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Så går du ikke glip af noget.

XL TØJ /v Jesper Skovhus

Ellehaven 4B

5900 Rudkøbing

Danmark

 

Telefon: 6590 1412

Mail: [email protected]

Åbningstider

Mandag 10:00 - 14:00
Tirsdag    10:00 - 14:00
Onsdag 10:00 - 14:00
Torsdag 10:00 - 14:00
Fredag 10:00 - 14:00
Lørdag 10:00 - 14:00
Søndag Lukket

Det med småt


 

Du kan betale med

 

Din garanti

Køberbeskyttelse  
En gennemskuelig handel  
Løbende kontrol  

 


  Sortiment
  Navigation