XL Tøj har alt i 2XL - 8XL - Stort tøj til store mænd

    DKK
Indkøbskurv

SortimentDerfor XL tøj


Alt i 2XL - 8XL
Det fedeste tøj
De bedste priser
Den bedste service
Ingen gebyrer  

Arbejdstøj i store størrelser


Brug for nyt XL arbejdstøj? Hos XL tøj har vi altid stærke priser på arbejdstøj i alle de store størrelser. (Fra 2XL til 8XL). Se vores store udvalg indenfor XL arbejdstøj herunder.

 

Under vores store udvalg af arbejdstøj i store størrelser, finder du eksempelvis et bredt sortiment indenfor refleksveste, overalls og arbejdsbukser, ligesom vi har et stort udvalg af termoundertøj og overalls. Vi har stor erfaring og ekspertise med at klæde mænd, der er større end gennemsnittet, rigtig godt på – også på arbejde. 

 

Med populære mærker som blandt andet Brooklyn, Engel og TechZone får du tøj, der kan klare selv den største opgave. Her er der nemlig aldrig gået på kompromis med hverken design eller kvalitet, hvilket nok i virkeligheden giver dig de bedste forudsætninger for at arbejde. 

 

Køb dit arbejdstøj til store mænd hos XLtøj til nok markedets bedste pris. Vi har naturligvis det hele i størrelse 2XL til 8XL, derfor bør det være muligt at finde arbejdstøj for alle store mænd i vores webshop. Vi giver dig altid den bedste service, billig levering og skarpe priser. © Copyright 2014 XL tøj - Alle rettigheder reserveres

Vi modtager